fbpx

Den bedste måde at arbejde med en virksomhed som Morten Bang er ved at fokusere på brand management.

Morten Bang

Brandet Morten Bang der holder uddanner og holder foredrag om økonomisk uafhængighed og investeringer. Morten Bang Invest blev oprettet i 2013, og startede med at investere i ejendomme. Nu vidergiver Morten den læring han har været igennem.

Delmål ved oplæg

  • Få fat i e-mailadresser
  • Opbygning af brand
  • Eksponering på Facebook
  • Udvikle website

Opbygning af aktiv

Morten har haft god succes med salg af billetter til sine foredrag via Facebook, hvilket har givet ham god eksponering, og salg på kort sigt. Ved at indsamle e-mailadresser har han mulighed for at opbygge et aktiv, som han kan blive ved med at sælge til på længere sigt. 

Vi implementerede indsamling af e-mailadresser til Mortens oplæg. Det havde en kraftfuld virkning, fordi publikum var allerede engageret i foredraget og ville gerne høre mere. Vi fik indsamlet 43,3 % af antal deltagers e-mailadresser.

Med et aktiv som en e-mail liste har Morten fuld kontrol over sin markedsføring. Der er ikke en algoritme der spærre for procentvis antal det bliver vist for eller et ranking-system som Google der styrer hvor opslaget bliver vist. Det kommer direkte i modtagers indbakke. 

Facebook bestemmer via sin algoritme hvilke opslag der kommer op, og flere virksomheder har mistet stor omsætning, når Facebook har ændret deres algoritme.

Ved at eje en e-mail liste, har du kontrol over hvad dit publikum ser. Hver individuel skal manuelt afmelde sig e-mail listen hvis ikke de har lyst til at se mere.

Ved Facebook, skal personen også være online i det tidsrum som Facebook bestemmer at dit opslag skal vises, og algoritmen skal være okay med at vise dit opslag.

Resultat

Ved implementering af dette aktiv hos Morten Bang, har det lykkes ham at skabe en kommunikationskanal direkte til sin målgruppe, som giver ham mulighed for at kommunikere mere personligt med sin målgruppe. Derudover har det givet et positivt afkast. 

43,3 %

Konvertering

Konver-tering

87,8 %

Open-rate

49 %

Click-rate